Trendy v dámské obuvi: Podzimní sezonu 2019 ovládají ozdobné zipy, pestré barvy a traktorové podrážky

Kupujete si univerzální dámské boty, které můžete nosit hned několik sezon, protože nepodléhají módní trendům? Anebo se necháte ráda zviklat tím, co je momentálně „in“, a tak si dopřáváte nejnovější módní výstřelky? Pokud patříte do druhé skupiny, měla byste znát všechny žhavé trendy v dámské obuvi, které ovládnou nadcházející podzimní sezonu.

Dámské boty s trendy prvky: Čím na podzim zazáříte?

Podzimní sezona roku 2019 přináší do světa kvalitní dámské obuvi nové trendy. Ať už se poohlížíte po nových dámských lodičkách, kotníkových botách či polokozačkách, vyberte si takové kousky, jimiž zaručeně zazáříte. Pro podzim 2019 se můžete nově vybavit klasickou dámskou obuví i dámskými boty s trendy prvky.

Barevnost nade vše: V hlavní roli modrá, khaki nebo bordó

Dámské podzimní boty v černé, šedé či hnědé barvě patří k univerzální obuvi, kterou můžete bez obav nosit každou sezonu. Jestli si ale libujete v módních trendech, letošní sezonu si do svého botníku pořiďte dámskou obuv v modré barvě či v odstínech khaki a bordó. Krok vedle rozhodně neuděláte tehdy, když vsadíte na vzory. Letošní podzimní sezona přeje především zvířecím vzorům, k nimž patří zejména imitace hadí, zebří nebo leopardí kůže.

polobotky1_1 

Viditelné ozdobné zipy

Pryč jsou doby, kdy byly zipy na dámské podzimní obuvi skryté. Současné trendy je považují za vysoce módní prvek, který dodá botám šmrnc. Ozdobné zipy sluší zejména dámským elegantním kotníkovým botám, které mají široký podpatek nebo rovnou podrážku.

kotníčkové boty1 

Decentní prošívání

Jednoduché podzimní boty jsou během podzimní sezony 2019 tak trochu nuda. Vyberte si proto na letošní podzim takové dámské kotníčkové boty, polokozačky či kozačky, které vynikají nejen barvou, ale jsou zdobeny také prošíváním. I když je tento způsob zdobení velmi decentní, dokáže oživit všechny typy dámské podzimní obuvi.

kotníčkové boty2 

Traktorová podrážka a šněrování

Tyto módní prvky vévodily dámské podzimní obuvi  už v předchozích letech. Ani podzim roku 2019 není výjimkou. Ať už si obujete dámské kotníčkové boty, polokozačky či trekingové boty, trendy velí, že by tato obuv měla být doplněna o silnou až traktorovou podrážku. Když bude obsahovat ještě zavazování a hřejivou podšívku, bude to jenom třešnička na dortu.

Foto: Kozeneboticky.cz, Pixabay.com