Dámské boty na podpatku se šněrováním: Hit letošní podzimní a zimní sezony

Módní trendy se každým rokem mění. A to nejen v oblasti oblečení, ale také obuvi. Které dámské boty v letošním roce jednoznačně vévodí dámské obuvi? Jsou to dámské boty na podpatku se šněrováním, se kterými se blýsknete v průběhu podzimních i následujících zimních a jarních měsíců.

5 důvodů, proč jsou dámské boty na podpatku se šněrováním tak oblíbené

Proč jsou dámské boty na podpatku se šněrováním v současnosti tak oblíbené? Má to hned několik důvodů, které vás možná přesvědčí k tomu, abyste si tuto dámskou obuv pořídila do svého botníku i vy.

1. Můžete je nosit ke džínám i svetrovým šatům

Dámské boty na podpatku se šněrováním mají univerzální charakter. Díky tomu je můžete nosit k jakémukoliv outfitu. Zkombinujte je například s kabátem a džínami, anebo se svetrovými šaty, zateplenými punčochami a koženkovou bundou. Dámské šněrovací boty, které si obujete, váš celkový outfit vyladí do dokonalosti.

kotníková obuv1

2. Dámská šněrovací obuv na podpatku je ideální ke každodennímu nošení

Pokud si pořídíte dámské boty se šněrováním, které budou mít široký podpatek, získáte tak obuv, kterou můžete pohodlně nosit po celý den. A to nejen při procházkách ve městě, v práci nebo ve škole. Když k těmto šněrovacím botům zvolíte správný outfit, vzít si je můžete také do společnosti nebo třeba na rande.

3. Máte na výběr spoustu barevných i designových variant šněrovací obuvi

Je libo dámské boty na podpatku se šněrováním v tmavě modré, hnědé, bordó, tmavě zelené, šedé či černé barvě? Proč ne! Na výběr máte spoustu variant, které se s ohledem na značku liší také designovým propracováním. Zkuste si dle svého vkusu vybrat zrovna ten svůj kousek, který si zamilujete.

kotnikoveboty1

4. Šněrovací obuv na podpatku opticky prodlouží vaši postavu

Mezi ženami je šněrovací obuv na podpatku velmi oblíbená i z dalšího důvodu. Opticky totiž prodlužuje postavu. Když si tedy tyto boty obujete, budete na první pohled útlejší a vaše nohy budou působit mnohem štíhleji.

5. Obuv na podpatku se šněrováním je ležérní i romantická zároveň

Šněrovací obuv na podpatku dodává ženám, které ji nosí, punc jedinečnosti. Jde o ženy, které nejdou s proudem a výběrem bot, které nosí, dávají svému okolí najevo svou osobnost. S ohledem na outfit, který ke šněrovacím botám na podpatku zvolí, však mohou ve výsledku působit nejen ležérním dojmem. Pokud šněrovací obuv vkusně zkombinují s podzimními či zimními šaty, budou za pravé romantičky.

Foto: Kozeneboticky.cz, Pexels.com