Pánské podzimní boty: Seznamte se s trendy v pánské obuvi pro podzim 2019

I pánská obuv podléhá módním trendům. Jestliže hledáte módní inspiraci pro podzimní sezonu 2019, prozradíme vám, ve kterých pánských botách budete zaručeně in. Tyto trendy však zkombinujte i s nadčasovými prvky, díky kterými můžete kvalitní pánskou podzimní obuv nosit klidně i několik sezon po sobě.

Pánské podzimní boty podléhají trendům, které si zamilujete

Módní trendy se v průběhu let proměňují nejen s ohledem na oděvy, ale také obuv. Pánským podzimním botám v roce 2019 vévodí pohodlnost a praktičnost, která jde ruku v ruce s ležérností i pohodlím. I v pánském obuvi je letos značným trendem barevnost, výrazné šněrování i módní prošívání.

Pánské polobotky: Pro mírný podzim jako dělané

Každý muž by měl vlastnit alespoň jedny kvalitní pánské polobotky. Tuto obuv vynosíte jak na jaře, tak během mírného podzimu. Současným trendem v pánské podzimní obuvi je přitom kombinace ležérního a elegantního stylu.

Pořiďte si například do svého botníku pánské kožené polobotky, které nepůsobí vůbec nudně a které můžete zkombinovat s různým stylem svých podzimních outfitů. Trendy jsou pánské kožené polobotky, které zahrnují elegantní kombinaci barev i módní prošívání. Ve stylu těchto polobotek si můžete pořídit také módní pánské kožené mokasíny, které jsou nejen praktické a pohodlné, ale ve kterých budete zároveň velmi šik.

pánské polobotky2

Pánské kotníkové boty se šněrováním: Na podzim bez nich ani ránu

Nejen ženy si na podzim oblíbily kotníkové boty. Kotníková obuv se šněrováním, ale i bez něj je také doménou mužů. Pánské kotníkové boty by neměly chybět ani ve vašem botníku. Dejte však přednost decentním barvám. Kromě černé sáhněte po odstínech hnědé.

Pánské kotníkové boty můžete nosit nejen na podzim, ale také v průběhu zimy. Tato stylová pánská obuv, kterou dříve nosili gentlemani na anglickém venkově, vám přijde vhod v kombinaci jak s neformálním, tak konzervativnějším outfitem.

pánské kotníkové boty

Pánské podzimní kožené boty: Vydrží vám hned několik sezon

Ať už se při výběru nové pánské podzimní obuvi necháte rádi unášet módními trendy, nebo máte rádi univerzálnost a nadčasovost, vsaďte na kůži. Právě pánské podzimní kožené boty vynosíte vzhledem k jejich kvalitnímu materiálu i zpracování až několik sezon po sobě.

Pokud se budete o svou pánskou podzimní obuv vzorně starat, tedy ji čistit, krémovat a impregnovat, bude vypadat výstavně i po několika letech používání. Není přeci nad to si do deštivých podzimních dnů vyšlápnout v kvalitní kožené pánské obuvi, která zároveň podtrhne váš celkový outfit.

Foto: Pixabay.com, Kozeneboticky.cz