Dámské zimní boty: Jaké nosit, abyste vypadala žensky?

Chcete vypadat žensky bez ohledu na venkovní teploty a roční období? I v zimě můžete nosit boty, v nichž si budete připadat jako pravá dáma. Sáhněte tedy po dámských zimních botách, které vás zahřejí, ale které zároveň vydají elegantně a žensky. Abychom vám ulehčili rozhodování, přinášíme vám tipy na ty nejstylovější z nich.

Dámská zimní obuv, která podtrhne ženskost

Co většina žen hledá při výběru nových dámských zimní bot? Tato obuv by měla být nejen funkční, a tedy zahřát i v těch největších mrazech. Ženy rovněž chtějí, aby byl na jimi vybrané zimní boty hezký pohled a aby jim to v této obuvi za každých okolností slušelo.

Jestli nevíte, které dámské zimní boty vybrat, sestavili jsme pro vás žebříček modelů, které podtrhnou vaši ženskost i během mrazivé zimy.

polokozačky_1

1. Dámské polokozačky se širokým podpatkem v koženém provedení

Co se týče dámské obuvi, patří kůže k top materiálům, který přináší punc ženskosti. Pokud kůži zkombinujete s dámskými polokozačkami se širokým podpatkem, jde o nejlepší volbu na zimu. Tyto dobře zvolené boty zvýrazní tvar vašich nohou a prodlouží vám postavu.

Dámské kožené polokozačky máte k dispozici v širokém spektru barev. Sáhnout tak můžete po hnědé, bordó, šedé, tmavě zelené či tmavě modré variantě. Univerzální barvou dámských kožených polokozaček je černá, kterou skvěle zkombinujete s jakýmkoliv outfitem.

2. Klasické dámské kožené kozačky

Pokud se chcete obout opravdu žensky, neměly by ve vašem botníku chybět ani dámské kožené kozačky. A to nejen v černé, ale také v šedé či hnědé barvě. Tato dámská zimní obuv se skvěle hodí k zimním šatům a sukním v kombinaci s teplými punčochami. Velmi žensky budete vypadat také tehdy, když si k dámským koženým kozačkám obléknete úzké kalhoty (například džíny či černé koženkové kalhoty) a stylový zimní kabát.

kozačky1

3. Dámské kozačky nad kolena neboli mušketýrky

Jestli se poohlížíte po dámské zimní obuvi, v níž budete vypadat žensky, ale zároveň velmi odvážně, sáhněte po mušketýrkách, a to ideálně v koženém provedení. Tyto oblíbené dámské kozačky nad kolena, které proslavila už Julia Roberts ve filmu Pretty Woman, si pořiďte nejlépe v černém provedení.

A jak dámské kozačky nad kolena nosit? V tomto případě rozhodně zapomeňte na kalhoty. Mušketýrky kombinujte se zimními sukněmi a šaty spolu s teplými punčochami. Přes tento outfit si posléze můžete přehodit kabát oversize střihu.

Foto: Unsplash.com, Kozeneboticky.cz