Pánské kožené polobotky noste do práce i jako volnočasovou obuv

Polobotky jsou pohodlnou a zároveň velmi praktickou pánskou obuví. Jestli patříte k mužům, kteří kladou důraz na styl, pánské polobotky by neměly chybět ani ve vašem botníku. Tyto pánské boty budou vaší noze slušet v neformálním i elegantním provedení. Jakým způsobem je můžete nosit?  

Kožené polobotky: Nejoblíbenější pánská obuv

V žebříčku oblíbenosti u mužů jednoznačně vítězí pánské kožené polobotky. Když o ně budete správně pečovat, tyto boty budou vypadat jako nové až po několik let. Této skutečnosti vděčí nejen svému kvalitnímu zpracování, ale zejména poctivému materiálu, ze kterého jsou vyrobeny.

polobotky1

Neformálním pánským polobotkám vévodí broušená kůže

Pokud se poohlížíte po pánské obuvi, kterou byste mohli nosit na jaře, v létě i na podzim, rozhodně sáhněte po neformálních pánských polobotkách. Jde o univerzální pánské boty, které si můžete vzít ke džínám i ke klasickým kalhotám. Těmto botám sluší také odhalené kotníky, proto si je můžete obout i k pánským kraťasům.

V případě neformálních pánských polobotek je aktuálně trendy broušená kůže, ozdobné prošívání, elegantní styl a barevnost. V kombinaci s džínami vám budou slušet například kožené polobotky v modro červené nebo modro bílé kombinaci.

Při kterých příležitostech můžete neformální polobotky nosit? Tuto pánskou univerzální obuv si můžete vzít do práce, restaurace, kina, na vycházku, výlet nebo také na dovolenou. Neformální pánské polobotky jsou zkrátka ideální volnočasovou obuví, kterou si můžete vzít, kam chcete.

polobotky2

Elegantní pánské polobotky: Nadčasová pánská obuv

V případě elegantních pánských polobotek se naopak můžete spolehnout na to, že tato obuv příliš nepodléhá módním trendům. Kožené pánské polobotky v elegantním stylu jsou totiž nadčasovou záležitostí. Na aktuálnosti neztratí ani tehdy, když je budete mít několik let v botníku.

Jak elegantní pánské polobotky nosit? Tuto koženou obuv, která je opatřena tkaničkami nebo je nazouvací, můžete kombinovat jak s formálním, tak ležérním outfitem. Hodí se tedy nejen k pánskému obleku. Obout si je můžete také ke džínám, ke kterým si oblečete kabát nebo sako.

Tip: Svému formálnímu outfitu můžete dodat na hravosti prostřednictvím barevných ponožek. Když si oblečete pánský oblek a k němu obujete elegantní polobotky, pánské barevné ponožky vašemu outfitu dodají dojem hravosti a originality. Pokud jsou pro vás barevné ponožky přes čáru, můžete si elegantní polobotky oživit alespoň barevnými tkaničkami.

 Foto: Pixabay.cz, Kozeneboticky.cz