Dámské party boty: Tipy na pohodlné modely, ve kterých vás nebudou bolet nohy

Chystáte se na večírek nebo party a přemýšlíte nad tím, které boty si vzít na sebe? Vybraná dámská obuv musí jistě vkusně ladit s vaším celkovým outfitem. Zároveň by ale měla být velmi pohodlná, aby vás z ní po celé noci nebolely nohy. Které party boty tedy vybrat? Inspirujte se našimi následujícími tipy.

Originální kožené lodičky na nízkém podpatku

Pokud hledáte ideální party boty, ve kterých protančíte celou noc, kromě trendy designu berte ohledy na jejich pohodlnost. Abyste předešla zbytečným oděrkám a puchýřům, myslete také na výšku jejich podpatku, která by měla mít maximálně pět centimetrů.

Chcete-li se na party blýsknout, skvělou volbou pro vás budou kožené lodičky na nízkém podpatku. Rozhodněte se pro jejich klasický střih. Váš outfit oživí také kožené lodičky s otevřenou špičkou nebo trendy lodičky s páskem přes nárt. Tomuto typu dámské party obuvi sluší výrazné barvy a motivy. Co říkáte na červenou barvu nebo motiv hadí, zebří či leopardí kůže?

lodičky1_1

Tip: S novými lodičkami rozhodně ihned nevyrážejte do společnosti. Poté, co si je pořídíte, si tuto party obuv nejprve několikrát dobře prošlápněte. Jedině tak zamezíte tomu, že byste celý večírek protrpěla kvůli otlačeninám, oděrkám a puchýřům z nové obuvi.

Kožené kotníčkové boty na nižším podpatku

Vyrážíte na večírek či party v průběhu podzimních či zimních měsíců? Ani nevlídné počasí těchto ročních období vás nemusí omezit ve výběru trendy a zároveň velmi elegantní party obuvi. Skvělou volbou jsou v tomto případě dámské kožené kotníkové boty na nižším podpatku.

polokozačky2

Tyto oblíbené dámské party boty však nemusíte nosit pouze v černém provedení. Jejich jedinečnost zdůrazněte výraznějšími barvami, motivy i zdobením. Velmi trendy jsou například v motivu zvířecí kůže či zdobené stylovým prošíváním či kovovými cvoky.

Dámské sandály na nižším podpatku nebo platformě

Ve které party obuvi se stanete hvězdou večera? Bezkonkurenčně v dámských sandálkách na nižším podpatku nebo platformě. Tento druh dámských bot vytváří ideální kombinaci zejména s vkusnými šaty či sukněmi.

sandálky_1

Pokud se rozhodnete pro dámské sandály na nižším podpatku (nebo také platformě) získáte zároveň velmi pohodlnou obuv, která vám dovolí zůstat na večírku až do samého rána. I v tomto případě však na místo černé dejte přednost výraznějším barvám a motivům obuvi a vkusně ji zkombinujte se svým celkovým outfitem.

Foto: Unsplash.com, Kozeneboticky.cz