Dámská kožená obuv hlásí na jaro 2019 nové trendy: V kterých modelech zazáříte nejvíc?

Jaro už pomalu klepe na dveře a první záchvěvy slunečních jarních paprsků vás mohou vyzývat k tomu, abyste si do svého botníku pořídila nové modely dámské kožené obuvi. Jarní sezona 2019 přeje novým trendům. Nic ale nezkazíte, když vsadíte na osvědčenou klasiku. Na co byste se tedy měla při výběru jarních dámských kožený bot zaměřit?

Trendy v jarní dámské obuvi: Pastelové a metalické odstíny

Dámské jarní obuvi v roce 2019 vévodí výraznější barvy nežli černá nebo hnědá. Trendy jsou metalické odstíny a  pastelové barvy. Zazáříte také v tmavě modré, bordó nebo béžové. Chcete-li svůj botník na novou jarní sezonu 2019 oživit novými modely, určitě si pořiďte například jednobarevné jarní kožené tenisky v módních pastelových barvách.

obuv2 

V této praktické obuvi si směle vyšlápnete nejen po městě, ale i kvetoucí jarní přírodou. A jelikož je můžete zkombinovat s oblečením pro každou příležitost, přijdou si na své jak romantičky, tak sportovně založené ženy.

Jaro 2019 přeje vzdušné dámské obuvi

Není nad to vklouznout do stylových kožených polobotek, tenisek, lodiček nebo balerínek, které jsou nejen pohodlné, ale především vzdušné. Jejich druhou vlastnost oceníte především během teplých jarních dnů, díky čemuž se vám noha v této dámské obuvi rozhodně nezapotí.

obuv3 

Na jarní sezonu 2019 si proto vyberte kožené polobotky a tenisky, jejichž kůže je po stranách perforovaná, a tudíž zajišťuje lepší proudění vzduchu. Na jaře uděláte parádu také vzdušnými lodičkami a balerínkami, které jsou na své přední části i po bočních stranách zdobené módním děrováním. V této elegantní dámské obuvi opatřené děrováním si vyšlápněte zejména v květnu a červnu, kdy začne venkovní teploměr ukazovat nadprůměrná čísla.

Rovná podrážka, klínek, nebo podpatek? Je to jen na vás

Některá žena dává přednost pohodlí, jiná chce působit za každé situace elegantním dojmem. Záleží tedy pouze na vašich osobních preferencích, zda do jarní sezony 2019 vkročíte dámskou koženou obuví s rovnou podrážkou, na klínku, nebo s podpatkem.

obuv4 

V každém případě jsou dámské boty s rovnou podrážkou vhodné na procházku jarní přírodou. Kožené boty s klínkem nebo na podpatku zase využijete v kanceláři nebo při nákupech ve městě.

Navzdory trendům nezapomeňte na klasiku

Trendy v oblasti dámské obuvi se rok co rok mění. Je proto důležité, abyste měla ve svém botníku evergreeny, které si můžete obout jakoukoli jarní sezonu. Co by vám tedy rozhodně nemělo chybět? Klasické jarní dámské lodičky v černé, hnědé, šedé či béžové barvě a dámské pohodlné mokasíny, polobotky, tenisky či baleríny v jednotných univerzálních odstínech a bez nadměrného zdobení.

mokasíny 

Právě klasická dámská obuv je nadčasovou záležitostí, která se nikdy neokouká. V případě, že klasický styl zkombinujete z kvalitním koženým materiálem, můžete tyto dámské boty hrdě nosit několik sezon po sobě.