Jak nosit kožené tenisky? Tuto stylovou dámskou obuv si můžete vzít prakticky ke všemu

Kvalitní kožené tenisky jsou u žen stále oblíbenější dámskou obuví. Už dávno neplatí, že je můžete kombinovat pouze se sportovním stylem. Dámské celokožené tenisky si zkuste obléct k libovolnému outfitu. Tenisky klasického střihu a elegantního zpracování se tak například v letních měsících nebojte zkombinovat třeba se sukněmi a šaty. Poradíme vám jak na to.

Dámské tenisky nepatří pouze ke džínám

Kvalitní kožené tenisky ženy a dívky v posledním letech nenosí pouze ke džínám nebo sportovním kalhotám. Sami módní stylisté upozorňují na to, že tenisky do dámského šatníku prostě patří a pokud je žena odvážná, měla by je nosit naprosto ke všemu. Následující tipy vám napoví, že máte spoustu možností, jak tyto oblíbené dámské boty nosit mnohem stylověji.

dámské bílé kožené tenisky

Kožené tenisky obujte místo dámských lodiček a balerínek

Pravidlo, jak nosit kožené tenisky stylověji a elegantněji, je velmi jednoduché. Dámské kožené tenisky zkrátka obujte v těch případech, kdy byste si ke zvolenému outfitu jinak oblékla lodičky, baleríny, nebo případně mokasíny.

Současné módní trendy totiž napovídají, že si celokožené dámské tenisky můžete obout třeba k šatům, sukním nebo overalům. I když na první pohled zkombinujete dva odlišné styly, výsledek bude naprosto dokonalý. Dámské tenisky a šaty či sukně byly ještě před pár lety nepředstavitelnou kombinací, dnes je tento trend mezi dívkami a mladými ženami stále oblíbenější. Vyzkoušejte jej i vy!

dámské stříbrné kožené tenisky

S čím dalším tenisky zkombinovat? S elegantními kraťasy a kalhoty 3/4 délek

Kvalitní kožené tenisky se hodí také k dalším stylovým ženským outfitům. Nebojte se experimentovat a zkombinujte je například s blůzkou a elegantními kraťasy s páskem. Pokud si budete chtít k této dámské obuvi obléct kalhoty, rozhodněte se pro kratší nohavice nebo kalhoty 3/4 délky.

Své kožené tenisky rozhodně neschovávejte pod oblečením. Tyto dámské boty by se měly stát nepřehlédnutelnou součástí vašeho outfitu. Trendy totiž velí, aby na vás kožené tenisky co nejvíce vynikly.

Foto: Unsplash.com, Kozeneboticky.cz