Dámská a pánská zdravotní obuv: Pohodlí vám zajistí stylové nazouváky, pantofle či sandály

Vaše chodidla, na kterých stojíte značnou část dne, si zaslouží pouze to nejlepší. Obujte je proto do stylové a velmi pohodlné zdravotní obuvi, kterou pro vás máme jak v dámském, tak pánském provedení. Vklouzněte do kožených zdravotních pantoflí, nazouváků či sandálek, které vašim nohám poskytnou maximální úlevu i pohodlí.

zdravotni2 

Na každodenní nošení i jako obuv na doma či do kanceláře

Sháníte pohodlné boty na léto nebo otevřenou obuv na doma či do kanceláře? Trefou do černého rozhodně bude, když sáhnete po stylové zdravotní obuvi v podobě kožených pantoflí, nazouváků nebo sandálek. To vše u nás najdete jak v dámském, tak pánském provedení.

Do naší nabídky jsme zařadili opravdu luxusní kousky, o kterých na první pohled nezjistíte, že jde o zdravotní obuv. Tyto dámské a pánské pantofle, nazouváky nebo sandálky tak můžete využít k volnočasovému nošení i během horkých letních měsíců. Díky stylové zdravotní obuvi svým nohám poskytnete maximální úlevu i pohodlí, za což vám po celém dni jenom poděkují.

zdravotni3

Přednosti pánské a dámské zdravotní obuvi

Proč by měla být součástí vašeho botníku právě zdravotní obuv? Má to hned několik důvodů, o kterých se s vámi podělíme.

1. Zdravotní obuv z naší nabídky vyniká zdravotní koženou stélkou, srdíčkem a paměťovou pěnou, díky čemu je pro vaše chodidla velmi pohodlná. Nošením zdravotní obuvi předejdete také pocitu unavených nohou.

2. Paměťová pěna, která je nedělitelnou součástí podrážky zdravotní obuvi, zajišťuje tlumení nárazů při chůzi. Po každém kroku se následně vrací do svého původního stavu.

3. Díky zdravotní obuvi vás nebudou bolet nejen chodidla, ale i celé tělo. Zvlášť pokud často trpíte bolestmi zad, jsou pro vás tyto boty správnou volbou. Kromě zdravotní stélky a paměťové pěny mají totiž velmi lehkou podrážku, díky čemuž během chůze tolik nezatížíte další části svého těla.

4. Máte široký nárt a je pro vás problém sehnat klasickou obuv? V případě dámské a pánské zdravotní obuvi z naší nabídky to rozhodně problém být nemusí. Zvláště zdravotní pantofle a sandálky mají nastavitelné pásky, které se plně přizpůsobí šíři vašeho nártu.

zdravotni4 

Možnost záměny stélky za speciální ortopedickou

Některé modely zdravotní obuvi v naší nabídce vynikají také dalšími vlastnostmi, které oceníte při péči o zdraví svých chodidel. Nejen, že mají zdravotní koženou stélku, která podporuje přirozený tvar klenby vašeho chodidla. V případě potřeby totiž můžete tuto stélku vyměnit za speciální ortopedickou. Touto vlastnosti vynikají například stylové zdravotní pantofle Hedi Gold.