Kožené dámské boty v pánském stylu: Proč byste je měla nosit?

Rozhodujete se, že si do svého botníku pořídíte dámské boty v pánském stylu? Za nás vám můžeme říct, že je to rozhodně dobrý nápad. Vyjdete tím totiž vstříc současnému trendu unisex módy, v rámci něhož dámská obuv hledá inspiraci právě v pánských modelech.  Proč byste ale měla tento typ obuvi nosit a jak jej můžete zkombinovat se svým outfitem?

Dámské polobotky v pánském stylu: Do kanceláře i pro volný čas

Prvky pánského stylu se v dámském oblečení i v dámské obuvi objevují v posledních letech častěji, než bychom možná očekávali. V dámském botníku si našly místo zejména dámské polobotky v pánském stylu, které mají klasické zavazování, žádné nebo minimální zdobení a mírný podpatek.

 pánský styl2

Dámské polobotky v pánském stylu na rozdíl od klasické černé a hnědé, vyniknou na ženské noze také v neotřelých barevných kombinacích, a to například v šedé, bordó, tmavě modré nebo starorůžové. Těmto polobotkám sluší také jemné ženské propracování. A to zvlášť, pokud jsou vyrobené z kůže a jsou zdobeny prošíváním a prosekávanými motivy.

pánský styl3 

Kam můžete dámské polobotky v pánském stylu nosit? Tato uzavřená obuv je vhodná na celodenní nošení ve městě. Díky svému klasickému střihu a jednoduchému zpracování však nachází uplatnění také v business módě. Velmi slušivá je ke kalhotovým kostýmům nebo k úzkému střihu kalhot.

Dámské kotníkové boty v pánském stylu: Ideální do chladného počasí

Také dámské kotníkové boty v pánském stylu vynikají především svou jednoduchostí, pohodlností, mírným podpatkem a vysoce módním šněrováním. Tato dámská obuv na šněrování patří v posledních letech mezi podzimní a jarní klasiku. Díky své nadčasovosti vám vydrží v botníku více než jednu sezonu.

 pánský styl4

Proč kotníčkové boty se šněrováním, které jsou inspirovány pánským stylem, ženy tak milují? Jde totiž o stylovou a zároveň velmi praktickou obuv, kterou můžete zkombinovat s různými styly oblečení. Tyto dámské kotníčkové boty, vyrobené ideálně z kvalitní kůže, se hodí nejen ke džínám a kalhotám s úzkými nohavicemi. Nosit je můžete také v kombinaci s koženými či koženkovými legínami.

pánský styl5 

Pokud si oblečete šaty či sukni s tmavými punčochami, právě kotníčkové boty se šněrováním dodají vašemu outfitu nový rozměr. Nebojte se nosit tuto dámskou obuv v různých barvách. Navíc už dávno neplatí, že vám musí boty ladit s kabelkou!