Dámské kotníkové boty zahřejí a dodají šmrnc: Jak je kombinovat, aby vám to slušelo?

Při výběru nové dámské obuvi myslete vždy s předstihem. Léto uteče jako voda a opět nás překvapí studené podzimní plískanice. Proto není od věci, když se už teď poohlédnete po stylových dámských kotníkových botách, které jsou pro každou ženu a dívku během podzimu nezbytností. Pokud tyto dámské boty dobře zkombinujete se svým outfitem, budou vám nesmírně slušet. Jak je tedy nosit?

Kotníkovým botám to sluší v kombinaci s ženskými prvky

Dámské kotníkové boty jsou ideální obuví do chladnějších dnů. Můžete si je obout během podzimu, na jaře, ale také během mírnější zimy. Kotníkové boty z kůže jsou mimořádně variabilní, zkombinovat je můžete prakticky s libovolným outfitem. Proto by neměly chybět ani ve vašem botníku. Je to zkrátka kousek dámské obuvi, který musíte mít.

Ženy, které rády nosí šaty a sukně, jistě ocení elegantní kotníkové boty na vysokém podpatku. Tento typ dámské obuvi totiž mohou během chladných měsíců nosit tehdy, kdy by si jinak obuly lodičky nebo sandály na podpatku. O spojení kotníkových bot a šatů či sukně totiž už dávno neplatí, že se jedná o jeden velký přešlap. Tato kombinace je naopak vysoce módní.

kotnikoveboty1

Dámské kotníkové boty na zavazování: Ideální k úzkým džínám

Mezi ženami jsou v posledních letech velmi populární dámské kotníkové boty na zavazování, které mají široký podpatek. Tento kožený model slušivého vzhledu se hodí zejména k úzkým džínám nebo legínám, ke kterým si vezmete svetřík a přes něj přehodíte delší kabát nebo sako.

Ke kotníkovým botám na zavazování však mladší ročníky přistupují jako k univerzálnímu typu dámské obuvi. Kotníkové boty tak kombinují s jakýmkoliv outfitem. A to šaty a sukně nevyjímaje.

kotnikoveboty2

Kotníkové boty s rovnou podrážkou nebo s mírně vyvýšenou patou

Pokud nemáte ráda podpatky, sáhněte po kotníkových botách s rovnou podrážkou nebo mírně vyvýšenou patou. Se svým oblečením je kombinujte s ohledem na to, zda jste si pořídila elegantnější, nebo sportovnější verzi této dámské obuvi.

kotnikoveboty3

Kam kotníkové boty nosit: Do práce i na nákupy

V případě dámských kotníkových bot jistě oceníte, že je můžete nosit prakticky kamkoliv. Když si obujete takové kotníkové boty na vysokém podpatku k elegantnímu oblečení, můžete si je vzít klidně do práce. Kotníkové boty jsou však velmi oblíbenou volnočasovou obuví, která vás během podzimních plískanic spolehlivě zahřeje, ale navíc udělá velkou parádu.

Vzít se je můžete například na nákupy do města, na kafe s kamarádkou i na procházku podzimní přírodou. Abyste své kožené kotníčkové boty příliš nevytížila, pořiďte si jich do svého botníku hned několik párů. Můžete se spolehnout na to, že je dokonale využijete.