Dámské boty na podpatku a na klínku: Podívejte se na jaro z výšky

Poohlížíte se po nových dámských botách na jaro? Projděte březnem, dubnem, květnem a červnem elegantně a zároveň si tyto jarní měsíce pořádně prohlédněte z výšky. Obujte si dámské kožené boty na podpatku nebo na klínku, které povýší celý váš běžný jarní outfit na něco výjimečného.

Na běžné nošení i do společnosti: Obuv s podpatkem či klínkem je trefa do černého

Prohlédnout si celé jaro z výšky? Díky dámským botám na podpatku nebo na klínku to rozhodně není nemožné. V naší nabídce dámských kožených jarních bot si vyberete vkusný model lodiček na podpatku, lodiček na klínku nebo balerínek na klínku i vy.

stribrne-kozene-lodicky-damske

Všechna tato dámská obuv je navíc vhodná pro jakoukoliv příležitost. A to nejen do společnosti nebo do práce, ale i na běžné nošení. Pokud tedy hledáte ideální jarní obuv a chcete být stále za dámu, kožené lodičky na podpatku či klínku nebo kožené balerínky na klínku jsou pro vás trefou do černého.

Tip: Proč byste se měla zaměřit výhradně na koženou obuv? Kůže je kvalitním materiálem, který zaručuje dlouhou životnost. Jestli si tedy vyberete dámskou obuv šitou z kvalitní kůže, můžete si být jistá tím, že ji nebudete mít na nohách pouze jednu sezonu. Tyto kožené boty si obujete hned několik jarních sezon po sobě.

Jaro a dámské boty na klínku: Ideální kombinace

Určitě budete souhlasit s tvrzením, že dámské boty na klínku k jaru zkrátka patří. Pro jarní měsíce jsou ideální především lodičky na klínku a balerínky na klínku, které můžete zkombinovat s jakýmkoliv outfitem. Tento typ jarní dámské obuvi na klínku se hodí k elegantnímu i ležérnímu stylu. Pokud se ale chcete obléct spíš sportovně, na boty s klínkem raději zapomeňte.

baleriny-na-klinku-jarni

Z jakých důvodů jsou jarní boty s klínkem u žen tak oblíbené? Klínek opticky prodlužuje postavu, zeštíhluje nohy a navíc je mnohem pohodlnější na nošení nežli podpatky. V lodičkách či balerínách na klínku můžete prochodit skoro celý den, a přesto vás nebudou vůbec bolet nohy.

Lodičky na podpatku podtrhnou vaši ženskost

Typicky dámskou obuví, která rozhodně patří také k jaru, jsou lodičky na nižším i vyšším podpatku. Tento typ obuvi za každé situace podtrhne vaši ženskost. Pokud si dámské lodičky na podpatku obujete i ke klasickým džínám a bílé košili, tento váš klasický outfit vyzvednou na nový level. A to zvlášť, když si na sebe vezmete lodičky ve výraznější barvě.

damske-lodicky-ombre 

Lodičky na podpatku na běžné nošení? Proč ne! Právě na jaře máte možnost odhodit klasické tenisky a obout si na nohy něco mnohem ženštějšího. Jestli ale nejste na příliš vysoké podpatky zvyklá, nevadí. Vezměte si na nohy dámské lodičky s nižším, stabilnějším podpatkem, který vám nebude při chůzi dělat žádné potíže.